Monday, November 8, 2010

L.u.K.A D.i S.i.N.i

Dulu pernah ada cinta

Dulu pernah ada sayang

Namun kini tiada lagi perasaan seperti dulu

Kini tiada lagi kisah

Cinta ku telah musnah sudah

Hancur hati ku, telah kau sakiti perasaan ku

**
Biarkan ku pergi..


Jangan kau tanyakan lagi..

Ku yakin ini yang terbaik untuk kau dan diri ku

Biarkan berlalu,rasa cinta ini di hati..


Ku tak bisa untuk menahan, aku luka di sini

sangat tengah melayan rasa ketika minggu ini...

Lagu yg best utk didengari *mungkin sbb xder la terluka mana pun kan..uppsss...heheh*

Saturday, November 6, 2010

??kecikk ati??ke tak???ke???ntah

hmmm....

kecik ati ke aku..ntah..yer kot..tak kot...ntah la..skit mungkin la..ala, come on la..hidup dah berubah kot..

kene bese2 kan sorang2 dah skg..lex sudaa...mcm x bese...hmmmm...aduyai hati

be prepared la hati oii...seme dah x mcm dulu..awk sendiri pun dah x mcm dulu kan..so, wut do u expect from others...check balik..double check,k..

mungkin, nie 1st wave yg aku kene bese2 kan biler ombak changes itu melanda...


besar-besarkan hati anda yer...ALLAH sentiasa ada..

~6nov10

Thursday, November 4, 2010

mmg pelik-pelik la..?????......

ermm..aku mmg xpaham..pe masalah erk...buat baik salah...tak buat salah....cmplen..complen...jaja sana...jaja sni...aiyaa..pe kes...pe masalah..


sesungguhnya..kalu ikutkan hati yg rase terbakar bagai nie..nk je aku sembur n ckp depan2..aishh...kang mcm kite nie 2 x 10 pulak kan...bak kate sorang kawan baik i, kalu u beria2, die lg beria..hihih..so..lex luuuu...setle down emosi anda erk cik ngahh oiiittt...


mmg xpaham..ckp dpn bukan main lidah x gigt dow..tp biler blkg..berdarah2 lidah digigit haa...xpe..xpe...no hal la..g jalan daa....i xder mslh,..kene teruskan idup gak..ala fara, come on la..ko mcm x penah jumpe org yg muke berlapis2 bagai dulu tyme sdy kn..hmmm..betul2..lg dasat pon ade kot..so..chill la weh...


aduh..lega skit pas ckp kat cni...mmg emosi sungguh x stabil di kala ini..tarik nafass....lepas.....oke...take ur life back..ignore mereka2 yg macam2 nie..bukak mata n hati anda, ramai lg yg tidak seperti mrk, dan jika ade pon..make sure yg jgn hati kite yg jd mcm mereka,k..


owite..dah la..mau cooling down lagik...better baca buku yg bermanfaat utk coling down nie..


hope diri n hati ini lebeh kental utk hadapi insan2 yg berkek lapis dayang sarawak nie...(:


koala jugak yg chumel..huhu
~~aku yg mmg ngah nk lepas geram..

P.E.n.I.N.G

pening..

serabut...

tak tahu mana nk start dulu..

peninggggggggggggggg......huhuh

harap dipermudahkan segalanya...

Tuesday, November 2, 2010

Percaturan ALLAH itu yg terBAIK

Sesungguhnya, kita tidak tahu apa-apa tetapi ALLAH MAHA MENGETAHUI apa yg terbaik utk kita.

Selalu kite dgr dan kita pon tahu yg setiap yg berlaku ada hikmahnya, hikmah yg mgkn bukan onthespot dpt, mgkn 10 tahun akan dtg kite dpt, or mgkn di sana yg akan kite peroleh scr hakikinya..namun, kehidupan ini tidak semudah n seindah yg disngka

Ombak, duri, tsunami, gunung berapi, banjir sentiasa melanda kita, untuk apa?untuk menjadikan kite lemah??owh..bukan begitu..ianya dtg utk menjadikan kita LEBIH KUAT, LEBIH BERSYUKUR dan lebih mendekatiNYA *bukan makin menjauhiNYA*

sy tetap merasakan dgn sesuatu perhubungan dlm sesebuah kehidupan memberikan kita suatu pengalaman yg berbeza, mgkn kita berjmpe dgn mrk2 yg karakternya hampir sama, tp still tidak sama, cuma ianya makin meringankan kerinduan dihati krn masa yg lalu itu sememangnya tidak akan kembali lagi...tapi kenangan lama itu ttp keakhirnya..pahit manis kelat masam2 sikit..tetap di ingtan..itulah proses perjalanan hidup kita..kan(:

sy bersyukur krn telah dipertemukan dgn mrk2 yg sentiasa menyokong dn menerima seadanya sy, walaupun bukan semua begitu, namun yg tidak itu juga telah menjadi penyumbang kepada pengalamn hidup sy krn...
krn mereka juga telah memberi realiti kehidupan sbnrnya kpd sy...nobody PERFACT kan..

 atoy~best frensister ever^_^

                                                                           team perfact
                                                                    biler dah jd staf..heheh
                                             zaman komander yg penuh ingatan tulus ikhlas..hihih