Wednesday, September 7, 2011

NOTA UNTUK DAI'E

~apabila kita sendiri diuji dengan apa yang sering dakwahkan, itu petanda Allah sedang mendidik kita 
agar melaksanakan apa yang kita perkatakan
bersyukurlah kerana Allah masih sudi mengingati kita dalam usaha kita mengingatkan manusia..~


Aku terjumpe semula kata-kata ini dlm PC *ngah godek carik senarai tugas staf*huhu...


rase mcam..huhuhuhu....bukan mudah bila nk buat kebaikan..NIAT TIDAK MENGHALALKAN CARA pun satu perkara yang nk kene ingat selalu....SOP,AK yang pernah guna sebelum ni mgkn ada yg nk kene improvise semula, but still....kene stick pada prosedur asal....


hmm....terima kasih pada yang bersama-sama aku selama ini....


aku xkan boleh teruskan semuanya tnpa anda semua..


**baru notice yg perkara kecik yg penah aku wat kat orang, memberi makna yg sgt BESAR pd mereka...TAK SANGKAAAA...aku bg bese2 je..xpenah sgka mereka terima dgn begitu sekali....
rupenya..banyak lagi yg aku nk kene tgk semula ni..


~~thanks kepada tuan punye LAPPY..hehehhe...




~~ lain org..lain warnanya...tak seme org sama..tp setiap mereka akan ada sedikit persamaan yg akan mengingatkan kita pada yg lain....PERBEZAAN  itu unik kerana setiap drp kita mmg punya kekuatan dan kelemahan masing-masing. ALLAH telah ciptakan kita sebaik-baik ciptaan...