Monday, February 20, 2012

kenangan lama dtg teruss...zzzuuuppp...~~

Assalamualaikum...

heheheh...


tetibe terasa nk tulis something lak....ari ni bilik penuh dgn mereka2 yg telah menerima surat yg paling aku xsuka terima dulu..hehehehe..surat panggil kursus as calon mpp..hahahha...padan muka ko fara...makin ko x nk invlve..makin tu la yg dtg kannnn...dr zmn stdy smpai skg..actually..bukanlah anti sgt dgn kursus2 mcm ni..sgt bagus sbnrnya..cuma aku terkenang...diri aku yg sgt pentingkan stdy dulu..sgt pentingkn itu,,,ini...yg menyebabkan aku x involve lgsg utk kearah itu...hmmmmm...skg..aku pulak kene bg nasihat pd mrk yg masih dlm dilema utk menjadi dilevel itu atau tidak...haisshhh....susah....aku just mampu share apa yg pernah aku lalui tnpa memberi jwpn la ek..sbb jwpn tu..mmg diri anda sendri yg kene pikirkan...


huuuuuuu~

rindu akan mereka yg telah byk berprogram semasa zmn belajar dahulu..mmg byk yg aku belajar..sgt byk..namun..sehingga kini....tidak pernah aku rasa aku skg hebat la..byk pengalaman la..apa la..sbb mrk yg dahulu mberi pglman itu lg byk ilmunya dan apa yg aku sdg buat skg..sku juga sdg belajar dan belajar lg...

dugaan hati tetap datang..namun..kepada DIA juga kita punya tmpt mengadu...ALLAH tidak pernah kejam pada kita...DIA sentiasa memberikan yg terbaik..namun..apa2 pun...dahulukan DIA dalam segala nya..bukan mudah..tp mmg itu yg perlu dilakukan...YA ALLAH, tetapkanlah HATI-HATI kami dijalanMU...

**DBC~semoga segalanya terbaik dan tetapkanlah hati keranaNYA..




hajar~~~huhuuuuu>_<


with kak asz yang.....heee~~



alamak..rindu beg ituuu...waaaaaa


makcik yg sentiasa disisi...huuuu<3


: )

Thursday, February 2, 2012

MENCARI REDHA ALLAH ITU YG UTAMA

Assalamualaikum w.b.t


lama betul rasa nya x updated blog ni..kalau nk kire..dr member se kepala dgn aku mengandung..smpai dah bersalin pun, cik wa ni bru ni haa nk updated blog..


hmmm..


2011..




banyak sgt yg berlaku utk tahun itu..


biarlah..


dah bulan februari 2012 pun cik wa weh...


so..kene byk tgk diri SENDIRI tu semula..


eh..tetibe dah x rasa nk tulis lak..


~~~~~~~~


cukuplah dulu..nti continue..


kalau nk continue....




juz wanna to share yg ALLAH TIDAK PERNAH TINGGALKAN KITA..BARANGKALI, KITA SAHAJA YG TERLALU MEMIKIRKAN AKAN MANUSIA YG AKAN, DAN TELAH MENINGGALKAN KITA TANPA MENYEDARI BAHAWA ALLAH TAHU YANG TERBAIK AKAN SEBAB MENGAPA MEREKA TELAH HADIR DLM HIDUP KITA...BERSANGKA BAIKLAH DENGAN ALLAH..


**Terkesan dgn kata2 kawan sendiri----bukan ke nk cari REDHA ALLAH itu yg UTAMA ke..ko ckp nk cari..tp mana tindakan ko??hmmm...so..pikir2kanlah erk cik wa weh...~~~


me, myself...miss my old time so muchhh.....










~~aku yg tetibe rasa nk updated blog separuh....>_<