Sunday, June 10, 2012

minggu destini siswa @ MDS

assalamualaikum

huh~~~

lama lak amik masa nk post entry ni..hehehhe..dah lama simpan...alhamdulilah..selesai sudah MAJLIS PERASMIAN MDS SESI JUN 2012-NOV 2012...aku diberi tggjwb utk handle perasmian semula kali ni..heee~~*ingtkn xinvolve lgsg..tp ALLAH tahu yg terbai utk aku...dan aku akn wat yg terbaik utk semua ini..

alhamdulilah...selesai semuanya..berjalan lncr pd hari jadi itu**still ada ruang2 pembaikan..**

masa = awal 15 minit

makanan= awal jugak :)

persembhan = walaupunada yg dluar jangkaan..tp still best...heee :)

kerjasama PB= tiptop..lagu uitm dihatiku tu boleh wat aku sedeh la..huhuhu

PM Perasmian??= alhamdulilah..walaupun baru dlm team perasmian, tp diaorg dah wat yg terbaik dan seme okay....

staff=..kerjasama dan bantuan diberikan sepenuhnya...lega..seme berjalan :)

itu selepas program abes..sebelum hari kejadian???hahhaha...

aku dan mereka ja yg tahu apa yg kami rasa...tensen..mesti...nebes..wajib..hahhaha..tp..aku ingt pesanan beberapa org yg rajin pesan kat aku...heeee...thanks..thanks sgt2...rasanya..kali ni mmg ada sedikit kurg...utk marah itu..tp tegas itu mmg aku perlu.sbb??aku bkn PM lg...aku dah jd staff kot...position dah x sama...tp peranan tu msh menjurus kepada objektif yg sama..hmm..cuma..mgkn cara aku lain la skit kan...tak pelah...seme pun dah ok...so..aku malas nk ckp byk2..hehhee

so far, apa yg aku rasa kali ini lain sikit sbb kali ni aku dah xde mereka2 yg selalu paham apa yg cik fara nak..apa yg cik fara expect..walaupun mereka2 ini selalu kene marah dgn aku sbnrnya..tp krn utk mendidik dan mengajar...diaorg pun tahu aku mcmana.bila aku bekerja..mg aku pelik sikit kot..hahhaha..

tapi..by time..aku still belajar..utk jadi ORG KUAT...heee...kuat tahan marah..dan kene adapt dgn mereka yg dtg dan pergi dr hidup aku...mind sett kene selalu ingt...insyaALLAH..dgn masa yg semakin berlalu...aku akan berusaha utk menjadi lebih baik disisiNYA...semoga hati aku kuat utk itu...amin.

hmmm...special dedication utk semua pihak yg dah byk bertungkus lumas bersama aku menjayakan program kali ini samada secara langsung atau tidak..tanpa sokongan semua, rasanya, xleh berjalan lncr jugak
perasmian kali ini...

actually, ni bkn 1st aku handle perasmian, tp 1st time tanpa mereka.huhuhu :'(

tapi 1st time aku involve perasmian adalah time aku jd sstaf...MDS / MMS *time aku dulu* mmg dah byk mengajar aku dlm life nie...huuuu..cuma jiwa ini jiwa SDK..kekekke..tp bila jd staf, kene handle perasmian..hahhaha.padanmuka..tp xpe..tmbh pengalaman baru...best gak pe perasmian ni...tensen die lain mcm sikit..hehhe..

okayla..dah x rase nk ckp byk **padahal dah ckp byk giler**..ni la pic2 aku dgn mereka..zaaasss ^_^


Flor Manager_fala, Event manager_daus sepet, aku dan stage manager_am :)


mereka yg senget bila free style..hahha..dgn ak2 senget :)


team silat, qasidah, qari, mc, ikrar


koir team



team usher..:)


heeee..am senyum normal :)


***ramai lak yg riso bila aku diam ni..haisshhhh..xde pe laa...farawa okay jer....kene kuat dan sdg baiki lg...insyaALLAH..nti kite jumpa ek ^_^

thank you ALLAH..atas semua nikmat dan segalanya...alhamdulilah..

**utk awk~semoga sgalanya diredhai ALLAH dan dipermudahkn segalanya..dbc.

Wednesday, June 6, 2012

DR ASRI-KEMBALILAH



~apa jua yg dipost di blog ini bukanlah utk apa2 selain drp peringatan utk diri ini..diri yg mudah alpa ini..ingatlah wahai diri....kembalilah kepada DIA PEMILIK ASAL HATI ini....kuatkanlah hati mu itu dijalanNYA..doa..doa adalah senjata kita...:'(