Monday, January 13, 2014

d.i.a


bismillahi rahman ni rahim
alhamdulillah
kerna dgn FOC oksigen
dan peluang utk kita sentiasa bertaubat
kembali pulang
kepadaNYA


ok

2014
alhamdulillah
aku tak rasa nk ckp lg pasal 2014 ni
cuma skg rasa nk ckp ni je
rasanya lama gak la blog ni xsentuh bab dia la, awk ke, kamu ke, anda ke
tp
first ni nk ckp
pasal dia.

hurmmm

haah
dia yg dah ketuk hati sy ni
dia yg kene dgn suis elektrik hati sy ni
dia yg sggup tunggu sy tu
die la
sapa dia?
dia yg tahu siapa dia

semuanya jadi sekelip mata
aku pun xsgka
yer la selepas kes oucchhh tu
dah jd lain plak
rasa pelik sgt
mcm dah lama kenal
macam dah lama in
mcm selesa sgt
bukan mcm dah
mmg pun

hurmmmm

tp
ada tp
kami ada cbrn kami sendiri
yg mana kami juga tahu
MASA
maka
byk la yg menduga hati ni
aku ni mmg xkan tak pkir byk
hahahha
surely pk byk plus pakej bebukan
hurmmm
tp dia la yg sabar tul nk kasik aku pk rasional balik
huurmmm
dia la
yg cool tuh

hurmmm lagik!

selepas mcm2 jd
aku lak rasa bersalah
jgn tnya aku kenapa
jgn tnya aku apa
sb aku sndiri pernah rasa itu
tp
itulah
kini jd kat diri aku plak
tak byk
sikit mesti aku pikir punya
ALLAHU
moga ALLAH beri kekuatan pd kami semua
aku doakan yg baik2 utk semua

hurmmm lagik lagik!

aku tak kata aku give up
utk apa yg kami sudah niatkan
apa yg kami niatkn selepas kami decide itu
cuma
bukan la semudah yg dilihat
apa yg bakal dn sdg kami hadapi ni
bukanlah seindah yg difikirkn
cuma
aku la
part aku
aku akn terus berusaha
utk jd yg terbaik utk dia
jarak jauh bukan penghalang
dan jarak2 lain lg la
moga apa yg kami niatkn
dipermudahkan
dn apa yg kami juangkan dlm diri kami juga
huhuhu
bukan senang
tp kami kene buat jugak!
doakan kami.

saya
akn tggu
sehingga tiba masa itu
cuma
buat masa ni
mgkn sy pk byk
kerna
sy pernah berada
di kasut itu juga
maaf ya
kita jauh2 mcm ni
doa xperlukan wifi kan
wireless
maka
tembak doa selalu,k!

*pesanan utk diri*

fuuhhhhh
lega sket
utk dia
stay strong
stay strong
and stay strong
thanks for everything

we fight
until that day
okeh?

 
yosshhhhhhhhhhhh~

until dat day^^

 
^^