Thursday, June 26, 2014

#9# setelah sekian lama.

assalmualaikum

alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah
fuhhh

lama betul tak hupdated blog ni
byk je sbnrnya menda nk tulis
heeeeeeeeee...

so far, alhamdulillah, sudah mahu bertemu ramadhan dah kita


hurmm

xde pe sangat nk tulis
cuma rasa hari ni nk updated blog
jun dah
16 hb lepas genap lima tahun aku di UiTM
alhamdulillah :')

sehingga kini
apa yg aku buat adalah dalam proses menjadikan diri ini lebih baik ketika memberi
yup!
aku sdg buat apa yg aku suka
apa yg mmg aku nak buat
alhamdulillah
sehingga kini
bertmbah org yang menyokong dan org yg sentiasa ada utk mendengar apa yg aku ingin katakan
masih jauh
aku tahu
masih lagi jauh untuk aku teruskn perjuangan
sekurang-kurangnya
alhamdulillah
ALLAH telah temukan aku dgn mereka yang dpt membantu utk aku lebih
pergi jauh dalam apa yg aku sdg cari

lepas ni mmg aim aku ada tiga selain drp master yang sedang aku tggu keputusannya itu
*doakan dapat ya*
sekembalinya drp Profesional Learning Facilitator (PLF),
aku sudah lebih nampak
kemana aku mahu pergi
namun
tetap perlukan lampu suluh untuk berjalan :)


okay la
rasanya tu je dahulu
nanti smbung balik!

jom kita
pasang niat
jaga niat
untuk jadikan ramadhan kali ini lebih baik
daripada sebelum ini.

amin.

 
jom kita!
teruskan membuat kebaikan
bukan kerna kita baik
ia adalah kerana untuk kita juga
yg sedang berusaha menjadi baik
:')
 
 


                                                                Dilapangan kita :)


 
Remember this.
 
 
 
 
**selamat berjuang untuk anda yang sedang berjuang itu, moga sentiasa tenang dan senyum sokmo deh ^^*