Monday, November 30, 2015

my 30 years old journey :')

bismillahirahmanirahim :)

phew..
i think its been long time for me not updated here..huwhuwahuwa
busy la sgt kan...

dan kali ni terasa nk tulis pula..nmpknya mgkn lepas ni akn lebih kerap tulis dan akan move on kepada second blog juga..inshaaALLAH.

now..hari ni, last day of november kan.
hurmm
dah abes dah bulan 11
bulan kelahiran aku sendiri
dah genap 30 weh
hahaha
still young maaa..
alhamdulillah..

bukan nk citer pasal #bmw3series ni
nk citer pasal..apa yg dah rasa bila 30 tahun ni..hurmm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sebenarnya..mcm2 rasa...
tp nk share apa yg rasa ari ni la eh.
kronologi nya..mmg rasa bykl salah dn dosa
dan rasa mcm apa la yg aku dah buat smpai umur aku 30 ni
byk lg nk buat utk ke perjalanan lepas 30 ni
study
kawen
umrah
haji

huhuh..mmg bykkkk

nak dijadikan cerita..dgn izin ALLAH, aku dpt whatsapp dr kak muna..utk ke sharing session sb kak muna baru balik dr haji...sku cm..wahhh..bestnya..kt kepala aku ni..nk pi haji dgn mak..nk pi umrah dgn mak..sb mmg nak la..mak adalah org yg excited giler bila ckp pasal rumah ALLAH ini..huhuh

maka..pergilah

dan bila smpai sana..bykkk nyaaa yg aku dpt..huhuh

plg terpasak dihati ialah apa yg kak an share..
kak an ni mmg lama sgt aku nk jumpa..lembut betul org dia..subhanallah..mmg lain la dgn aku yg huha ni..ehhehe..and the..kita mmg suka tgk org lembut2 kan..

apa yg terkesan ialah...

"apabila kita mahu diri kita dikenali ramai, popular , dilihat banyak ilmu dan berkuasa, mahu org dtg dekat kita; itu adalah sifat KETUHANAN yg kita tak layak utk ada sbg hambaNYA"

huhuhu
betul
byk menda leh kupas dr apa yg kak an share ni

buat masa ni nk up yg ni dulu..next entry share lain

apa yg pasti...bila ALLAH detikkan hati kita utk kembali pd DIA,ambillah rasa itu..railah rasa itu..dan bertindaklah

selangkah kita pada ALLAH, ALLAH beribu lgkh kpd kita. :'(

astagfirullah..

moga ALLAH terus tetapkan hati ini.

aamin.

**sy suka dgn persekitaraan sy ini..ALLAH mudahkan dan ALLAH temukan dgn mereka semua..yg telah ada, sedang ada, akan ada dn masih ada...alhamdulillah




#journeybmw3series
#akupendosa
#moveonwithbetterway