Tuesday, December 22, 2015

Beat yourself!

Bismillahirahmannirrahim

alhamdulillah

lepas melalui minggu minggu busy dan sedang hadap lagi minggu2 busy..

satu je sy nk tulis UTK DIRI SAYA INI

dear farawa,
lepas ni, bykkk sgt menda ko nk buat...maka, TOLONGLAH:

kurangkan tangguh keje
kurangkan tgk gadjet tu
kurangkan lewatkn solat

dan

MULAKAN solat awal waktu
MULAKAN da teruskan apa yg ko buat masa degree dulu!

keaktifan masa degree, tak menghalang pun ko nk excellent kan
kegilaan masa degree tak halang ko utk enjoy life ko!
dan semua pun ko buat :)

maka, kembalilah farawa
kembali kan SEMANGAT LAPAN KO itu..
kerna jauh disudut hati ko, ko pun tahu apa yg ko PERLU FOKUS DAN BUAT!

sekian,
diri mu sendiri selepas mood republik, kelas o-day, kelas warna, kelas jar of life, dan bidadari circle.
dan yg nk hadap 2 final exam, 2 final project dan PASSION sendiri juga


teruskan BERKOMUNIKASI DENGAN ALLAH dengan lebih kerap!

mohon lah doa drNYA

ko boleh!
keep FOCUS yaw ;)