Tuesday, March 8, 2016

Dear 5 rangkai , version 2.0

Bismillahirahmanirahim

alhamdulillah

berhabuk betul blog ni..hahahhaha

dah sem kedua ni, lagi la bz kedaun..huhuhu
ni rasa nk tulis
lepas tgk gmbo jannah bg
hahahha

aduyaiii..jannah oo jannah

hang mmg suka kan
wat cheq duk rasa mcm2 ni
phewwww
lagi 9 hari ke 10 hari kan
kema nak kawen dah
:)

bila ingat2 minggu lepas punya #shorttrip kita tu
mcm2 betul..dgn menoh bas rosak nya
hahah
dengan sy yg tetiba pening kurang gula bagai
dgn wan baru balik hiking 4 jam ( siap xlarat nk amik menoh..haha)
dgn abg shuk yg penuh dgn program nya
dgn jannah yg tertinggal semua menda nya..hahah
aduyaiii..cm2 sungguh

kita plak kema..duk gamble je pi beli brg2 utk bbq
pusing sana sini
tup2 sedap weh bbq kitaa...yeay!

dalam banyak2 perkara, nk setle baju pengapit lebih dr apa lagi
moment dlm CCN tu byk sgt kan :')
hehehe
cuma..sebenarnya..sepanjang #shorttrip tu
saya mmg rasa x lengkap...sebab jama xde
rasa mcm bila adik2 sy xcukup kuorum...sy rasa cm tu juga...
xsama rasa dia..
huhuh
jama, study elok2, nanti balik malaysia..kita bbq lagi..kali itu, dgn kamarul sekali..inshaaALLAH :)

cakap pasal kamarul
selepas ni, kamarul akan jd a part of us dah :)
maka, semua org kene up kan button adjustment kita k
sb kita semua nk tgk kema happy
dan bahagia bersama kamarul.

menghitung hari ini
saya berdoa
agar, sy sihat dan semua sihat
moga diberi kelapangan waktu utk sy hadiri dn siapkan anak2 buah sy yg tersyg ni
sebelum semasa dan selepas majlis penting dalam hidup mereka semua :)

katanya masa ni sy tgh berpantang operation hahah #5rangkai

hahah..tgh wat apa la ni... #gegurltrip

gmbr wajib kita :')

dalam banyak2 gmbo...moment masa sy pakai braces is the most unforgetable lah..huhuh

jama paling vogue..kekekekkek

menoh xde..huhu

next is cameron yeayyy

kalian <3


sekian
dari saya
yg nk kene buat assignment pas ni
heheheh


p/s--terima kasih buat bakal suami yg memahami dan blend in with my 5 rangkai ini :)

#menghitunghari
#kemadahnakkawen
#ourjourney

No comments:

Post a Comment