Sunday, January 29, 2017

Move forward!

Rasanya ini kali kedua diberi rasa begini, dan kebiasaanya apabila sudah berpengalaman menghadapinya, kita akan lebih tahu untuk buat apa kali ini.

Mudah sahaja kiraanya, awk mahu ada, awk ada, tiada org pernah paksa atau letakkan hukuman pada awk, awk yang rasa begitu dan secara pelik nya setelah sekian lama kan..its just, WOW!

So, from me, being me, you go ahead with your life, surely you will happy coz you seem know everything that good for you and better for you. Hurmm, not seem, you surely know and already have your own people with you.

Owh, dont worry, i will not seek you thru anyone else, not anymore and rasanya dah lama pun tak buat cmtu😊

Take your time coz i also have my own time.
Same case, different person, different feelings.

Me?
Like my mom said" jgn risau kakngah, masa kita ni kedepan, Allah tak pernah tidur, Allah tahu semuanya, kita ni teruskan hidup dgn lebih baik lgi"

Memang pasakkan mak tu sangat bermakna untuk saya sehingga ke hari ini.

Thank you Allah for this experience and thank you to you too.

Me,
Cik fara.

#journey

No comments:

Post a Comment